Szállítási és fizetési feltételek

Fizetés és szállítás

A szállítás a GLS Futárral történik. A fizetés utánvéttel, azaz a futárnak kell fizetni az áru átvételekor. 

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után házhoz szállítja önnek a futárszolgálat. A megrendelést követő munkanap feladjuk, és azt követő munkanap kézbesítik a csomagot. Így általában 1- 2 munkanap a megrendeléstől számított kézbesítési idő.

Szállítási díjunk az alábbikban olvasható, amely csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie.

A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 18 óra között történik, ám legtöbbször délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt terméket (például munkahely).

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, akkor másnap újra megkísérli a csomag kézbesítését. Ha másnap sem sikerül a csomagot a megadott címen a  futárnak kézbesíteni, akkor értesítő szelvényt hagy, hogy a csomagot 5 napos megőrzésre elhelyezik a Csomagmegörző központba, amit a  értesítő szelvénnyel átvehet a megadott cimen.

Szállítási díjak:

Vásárlás értéke Szállítási költség
0 Ft - 49.990 Ft Utánvéttel    1.490 Ft.

49.990 Ft felett

ingyenes


Padlószőnyeg és Műfű vásárlásnál  a szállításra egyedi árat adunk:
A 200cm és 400cm szélességtől kérem az ügyfélszolgálattól (telefonon vagy email-ben) kérjen árat a szállítási költségről, mert ott az árak 7.490 Ft-tól  - 26.990 Ft-ig terjedhet (súly és méret függő), azaz egyedi árat adunk.
Kérem rendelés előtt írja meg milyen méretet szeretne az info@szonyegjoaron.hu email címen.

Kérem vásárlás előtt tájékozódjon az          ÁSZF menüpontban.